Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Header Workshopdagen

Provelu Academy

Provelu staat voor Leading Performance. Dit houdt niet alleen in dat wij de ideale partner zijn voor advies op het gebied van Business Intelligence, QlikView en Qlik Sense en de daarbij horende consultancy werkzaamheden. Maar ook dat wij zeer goed in staat zijn om je organisatie op het gebied van kennisoverdracht verder te helpen. In dat kader hebben we aantal aantrekkelijke workshops samengesteld die wij zullen gaan geven. Meld je vandaag nog aan voor één of meerdere workshops.

Qlik Sense Front-End Workshop (1 dag)

13-sept-2021: Tijdens de Qlik Sense Front-end Workshop leert u snel en effectief nieuwe tabbladen met gewenste nieuwe grafieken en tabellen bouwen in bestaande dashboards.

Lees meer

​Qlik Sense Developer Workshop (3 dagen)

14-sept-2021: Bij de Qlik Sense Developer Workshop leer je meer over het ontwikkelen van dashboards, ophalen van data uit diverse bronnen en deze te transformeren naar gewenste informatie.

Lees meer

Qlik Sense Management Console Workshop (1 dag)

20-sept-2021: Tijdens de workshop leer je de basiskennis met betrekking tot het beheren van jouw Qlik Sense omgeving.

Lees meer

TimeXtender Core Workshop (2 dagen)

27-sept-2021: Tijdens de TimeXtender Core Training leer je onder meer verbinding maken met meerdere databronnen.

Lees meer

TimeXtender Advanced Workshop (1 dag)

29-sept-2021: Tijdens deze workshop leer je onder meer over perspectieven, projectvariabelen en schema's.

Lees meer

Power BI Basis Workshop (2 dagen)

21-sept-2021: Tijdens de Power BI Basisworkshop leert u de basis beginselen van het binnen halen van data in Power BI en het vervolgens goed te visualiseren.

Lees meer