Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Header Workshopdagen

Provelu Academy

Provelu staat voor Leading Performance. Dit houdt niet alleen in dat wij de ideale partner zijn voor advies op het gebied van Business Intelligence, QlikView en Qlik Sense en de daarbij horende consultancy werkzaamheden. Maar ook dat wij zeer goed in staat zijn om uw organisatie op het gebied van kennisoverdracht verder te helpen. In dat kader hebben we aantal aantrekkelijke workshops samengesteld die wij in 2019 zullen gaan geven. De eerste workshops staan gepland voor maart 2019. Meld u vandaag nog aan voor één of meerdere workshops.

Qlik Sense Front-end Workshop (1 dag)

Tijdens de Qlik Sense Front-end Workshop leert u snel en effectief nieuwe tabbladen met gewenste nieuwe grafieken en tabellen bouwen in bestaande dashboards.

Lees meer

​Qlik Sense Developer Workshop (3 dagen)

Bij de Qlik Sense Developer Workshop leert u meer over het ontwikkelen van dashboards, ophalen van data uit diverse bronnen en deze te transformeren naar gewenste informatie.

Lees meer

Qlik Sense Management Console Workshop (1 dag)

Tijdens de workshop leert u de basiskennis m.b.t. het beheren van uw Qlik Sense omgeving.

Lees meer

BI Masterclass (2,5 uur per sessie)

Deze workshop is bestemd voor iedereen die binnen de organisatie betrokken is bij het presenteren van data. Dat maakt de workshop geschikt voor zowel functionarissen als business intelligence specialisten en business analisten.

Lees meer

Presentatie Rolf Grouve: Ondernemerskracht (2,5 uur per sessie)

Tijdens deze 2,5 uur durende sessie neemt Rolf Grouve, schrijver van het boek Ondernemerskracht en één van de directeuren van Provelu, ons mee in zijn visie op de veranderende economie.

Lees meer