Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Kom in contact met Provelu

Ondanks het Coronavirus zijn wij vanuit huis nog goed bereikbaar. Neem gerust contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar.

Heeft u vragen over Provelu of welke mogelijkheden er zijn voor uw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op. Ook verzorgen wij vrijblijvende demonstraties van onze systemen. Wij komen graag een keer bij u langs!

Download en installeer onze tool ‘AnyDesk’ voor hulp op afstand via de link. U ziet vervolgens een ID en een wachtwoord. Hier zal de supportmedewerker naar vragen. 

Na uw goedkeuring kunnen onze medewerkers een tijdelijke verbinding met uw computer tot stand brengen. Zo helpen wij uw problemen op te lossen. De oplossing waarvan wij gebruik maken kunt u eenvoudig openen, zonder deze te installeren. Zo maken we het u zo gemakkelijk mogelijk.

Maakt u gebruik van een ander besturingssysteem? Bekijk dan hier de AnyDesk tools voor de overige besturingssystemen.

Vacatures

Wil je werken voor de eerste Qlik-partner in de Benelux waarbij je ruimte krijgt om je kennis en vaardigheden sterk te ontwikkelen? 

Contactformulier

Contact Pand