Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Vleesverwerking Header
Terug naar de marktsectoren

Vleesverwerking

Op basis van data de juiste beslissingen nemen voor uw bedrijf 

Informatie en kennis verzamelen; dat is stap één. Nog moeilijker en bovendien tijdrovender is het om deze informatie te analyseren en vertalen naar een besluit. Dit noemen we Business Intelligence. Provelu is al jaren partner van bedrijven in de vleesverwerkende sector op het gebied van Business Intelligence.

Uw bedrijf verbeteren met data
Wilt u uw bedrijf verbeteren op het gebied van Business Intelligence? Qlik Sense en QlikView bieden de oplossing. Wij maken van al uw geregistreerde gegevens, heldere en gebruikersvriendelijke analyses. Met als gevolg dat u beter kunt sturen op uw bedrijfsprocessen dan met welk ander softwarepakket. 

Gekoppeld aan uw bestaande software
Ook wanneer uw data op een andere manier wordt geregistreerd of als u een andere database gebruikt zijn Qlik Sense en QlikView de geschikte partner. Het verwerkt al uw data in de meest inzichtelijke dashboards. 

BBS opereert lean, slimmer en winstgevender met behulp van QlikView

Uitdaging

• Het verkrijgen en bieden van inzicht in het productieproces voor Tracking & Tracing.
• Het verbeteren van het rendement van de productielijnen.
• Het kunnen voldoen aan internationale wet- en regelgeving op het gebied van voedselveiligheid.

Oplossing

Qlik Sense en QlikView geven alle werknemers, van productievloer tot managementteam toegang tot de Business Intelligence. In de toekomst zullen ook de resellers via internet toegang krijgen om zo op elk gewenst moment inzicht te krijgen in de prestaties van BBS of van bijvoorbeeld hun eigen regio ten opzichte van die van anderen.

Veelgebruikte producten in de vleesverwerkende sector

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Of heeft u interesse in een demonstratie van de QlikView-software?