Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Retail Header
Terug naar de marktsectoren

Retail

Optimaal overzicht voor de Retailsector met Qlik Sense.

Welke producten verkoopt u het meest? En welke omzet heeft u daarbij gemaakt? Bij welke producten groeide uw afzet het afgelopen kwartaal het hardst? Zijn de prijzen die u betaalde bij uw leverancier anders dan vorig jaar? Is de marge gegroeid? Hebben we ook winkeldochters? Maar ook Qlik Sense GeoAnalytics voegt een nieuwe dimensie toe aan Business Intelligence applicaties. Door Qlik Sense GeoAnalytics in te zetten kun je gegevens uit verschillende databronnen in een kaart visualiseren waardoor het ontdekken van nieuwe locaties sneller en effectiever kan worden. Met Qlik Sense GeoAnalytics kun je vestigingen plaatsen op locaties die perfect aansluiten bij de behoefte van jouw klant omdat je alle benodigde data combineert om de beste locatie te vinden voor een nieuwe vestiging zoals:

  •  Bereikbaarheid met openbaar vervoer
  •  Verkeershinder en opstoppingen
  •  Demografische gegevens van de omgeving
  •  Parkeergelegenheid
  •  Verkeersstromen

 Kortom: een helder overzicht van uw data

Met Qlik Sense verzamelt u al uw data en integreert het in één systeem. Van deze data worden analyses gemaakt, weergegeven in een overzichtelijke dashboard. Inkoop, verkoop, afschrijvingen, kwaliteit; wat u ook registreert, Qlik Sense zorgt voor een helder overzicht. Verschillende bedrijven in de retailsector gingen u al voor.

Daarnaast verandert de wereld om u heen en uw organisatie verandert mee. Sluit de inrichting van uw Qlik omgeving nog steeds optimaal aan op uw bedrijfsprocessen. Of heeft u aanvullende wensen. Ook in deze situaties kunt u contact opnemen met een van onze consultants voor advies, ondersteuning en begeleiding .

Snel strategische en operationele beslissingen nemen

Uitdaging

Belangrijkste informatie direct beschikbaar krijgen voor iedereen binnen de organisatie, direct inzicht in centrale bedrijfsprocessen, rekening houdend met een scala aan systemen en databronnen, om snel strategische en operationele beslissingen te kunnen nemen vanuit een applicatie.

Oplossing

Ongeacht de systemen en databronnen waarmee u binnen u bedrijft werkt beschikken wij over meerdere Qlik Sense GeoAnalytics dasboards waarmee u al naar gelang uw eigen behoefte, omzet, inkoop, financiële data, productie, voorraad en lokatiedata kunt analyseren. Kortom in een oogopslag toegang tot uw stuurinformatie.

​Qlik Sense GeoAnalytics en Qlik Nprinting​