Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Reisbureaus
Terug naar de marktsectoren

Toerisme en recreatie

Een verbeterde marketingstrategie op basis van Marketing Intelligence 

Informatie over het gedrag van toeristen is voor uw bedrijf cruciaal om uw marketing te sturen. Welke type klant boekt vaker dezelfde reis? Op welk moment van het jaar is adverteren het meest effectief? Naar welke landen reizen mensen uit verschillende leeftijdsgroepen?

In één oogopslag inzicht in uw verkoop- en marketingresultaten
Dit zijn vragen die voor reisbureaus, -organisaties en touroperators van groot belang zijn. Het gedrag van de consument bepaalt uw marketingstrategie. Dit noemen we ook wel marketing intelligence. De consument gedraagt zich echter grilliger dan ooit. Dat maakt het lastiger om de juiste antwoorden op bovenstaande vragen te vinden en analyses te maken. Qlik Sense of QlikView helpt u daarbij. Duidelijke en gebruiksvriendelijke dashboards, maken snel duidelijk hoe u uw marketingactiviteiten het beste kunt inrichten.

Veelgebruikte producten in de reisbranche

Neem contact met ons op

Provelu heeft de nodige ervaring in de reisbranche. Bent u hier benieuwd naar of heeft u andere vragen over QlikView?