Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Groothandel Header
Terug naar de marktsectoren

Groothandel

Verbeter uw retail- en groothandel distributie met inzichten uit Qlik Sense of QlikView

U kunt er niet meer omheen; online kanalen worden steeds belangrijker. Het verandert het consumentengedrag. Aanhoudende prijzenoorlogen en het sterk veranderende consumentengedrag; het zijn allemaal zaken waar we in de retail- en groothandel mee te maken hebben. Tijd om even achterover te leunen, is er niet.

Om de concurrentie voor te blijven is het van belang om inzicht te hebben in alle cijfers rondom uw bedrijf. Qlik Sense en QlikView verzamelen al deze data en maakt analyses die op overzichtelijke wijze worden getoond op een dashboard.

Hoe verminder ik mijn voorraadkosten? Wat zijn de aankooppatronen en -trends? En hoe verloopt de track & tracing van mijn goederen. Qlik Sense of QlikView geeft u antwoord op al deze vragen.

Royal Reesink rapporteert & analyseert dagelijks transactionele en operationele KPI’s met oplossingen van Qlik

Uitdaging

Het vervangen van handmatige .CSV rapportages met een uniforme, geautomatiseerde oplossing om data te rapporteren en te visualiseren, rekening houdend met een scala aan systemen en databronnen.

Oplossing

Ongeacht de systemen waarmee de werkmaatschappijen van Royal Reesink werken beschikken zij over een of meer applicaties van Qlik om, al naar gelang hun eigen behoefte, zelfstandig inkoop, verkoop, financiële data, voorraad en/ of service- en garantie te analyseren. Reesink Support B.V. beschikt over een toepassing van Qlik om cijfers van de verschillende werkmaatschappijen geconsolideerd te rapporten en analyseren.

Veelgebruikte producten in de groothandel sector

Neem contact met ons op

Wilt u weten hoe Provelu uw positie in de markt kan versterken en hoe QlikView antwoord geeft op al uw vragen?