Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Bakkerijen Header
Terug naar de marktsectoren

Bakkerijen

Qlik Sense en QlikView maken de resultaten van uw bakkerij inzichtelijk met heldere analyses

Cijfers zijn essentieel. Uw omzet, financiën, receptenbeheer, kostprijsberekening, inkoop, klachten, personeelsbeheer, kwaliteit en productie; met inzicht in deze data, kunt u uw bedrijfsresultaten flink verbeteren. Diverse (grote) bakkerijen in Nederland behoren al tot ons klantenbestand. We bieden hen overzichtelijke en doeltreffende analyses en dashboards.

Een overzichtelijke analyse 
Met Qlik Sense of QlikView maken we doeltreffende analyses en dashboards. Geheel afgestemd op uw behoeften. We gebruiken hiervoor data uit bestaande gegevensbronnen. U hoeft dus geen afscheid te nemen van uw bestaande registratie-software. De Qlik Sense en QlikView-analyses zijn bovendien heel gemakkelijk en veilig te delen met collega’s.

Vereenvoudigen van uw registratieproces
Qlik Sense en QlikView maken graag gebruik van uw bestaande databestanden. Het is echter wel raadzaam om vooraf te bekijken of de wijze van dataverzameling en –registratie in uw bakkerij nog steeds volstaat. Provelu helpt u graag met het vereenvoudigen van uw registratieproces. In combinatie met Qlik Sense of QlikView bespaart u tijd, kosten én verbetert u de kwaliteit van informatievoorziening binnen uw bakkerij.

Veelgebruikte producten in de bakkerijen sector

Neem contact met ons op

Ook de informatievoorziening binnen uw bakkerij verbeteren? Wij helpen u graag verder.