Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Agf Header
Terug naar de marktsectoren

AGF

Overzicht in de data van alle afdelingen binnen uw AGF-bedrijf

De AGF-sector bestaat uit verschillende afdelingen. Al deze afdelingen genereren data en informatie. Denk hierbij aan de omzet van uw verkoopafdeling, de inkoop van producten en andere financiële zaken. Ook uw productie- en kwaliteitsafdeling brengt veel data voort. Qlik Sense en QlikView maken heldere analyses voor de verschillende typen afdelingen. Speciaal ontworpen dashboards bieden u inzicht in uw cijfers.

Flexibele dashboards, afgestemd op uw wensen
De manier van data-registratie verschilt per bedrijf. Daarom zijn onze dashboards flexibel. We stemmen ze volledig af op uw wensen. Qlik Sense en QlikView combineren de gegevens uit uw bestaande systeem en maakt doeltreffende analyses, die ongetwijfeld voor nieuwe inzichten zorgen. Daarnaast werken Qlik Sense en QlikView samen met bijvoorbeeld Greencommerce en algemene databronnen zoals Excel. U hoeft dus geen afscheid te nemen van uw bestaande registratie– en softwareoplossingen.

Veelgebruikte producten in de AGF sector

Neem contact met ons op

Ook voor meer informatie over QlikView of een vrijblijvende presentatie?