Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Voedingsmiddelen

In weinig andere sectoren wordt zoveel data geregistreerd en vastgelegd als in de voedingsindustrie. Uit oogmerk van wet- en regelgeving, hygiëne, optimalisatie en rendement. Provelu kent de voedingsindustrie als geen ander. In deze sector liggen onze roots als software en Business Intelligence partner.

Lees meer

Afval & Milieu

De afval- & milieubranche wordt steeds verder geautomatiseerd. Gechipte containers, vulgraadsensoren, dynamische inzamelroutes en onbemande weegbruggen. Er komt steeds meer data beschikbaar die gebruikt kan worden voor het verkrijgen van inzicht in de effectiviteit van de bedrijfsvoering.

Lees meer

Groothandel

U kunt er niet meer omheen; online kanalen worden steeds belangrijker. Het verandert het consumentengedrag. Aanhoudende prijzenoorlogen en het sterk veranderende consumentengedrag; het zijn allemaal zaken waar we in de retail- en groothandel mee te maken hebben.

Lees meer

Retail

Welke producten verkoopt u het meest en welke omzet heeft u daarbij gemaakt? Bij welke producten groeide uw afzet het afgelopen kwartaal het hardst? Onze slimme oplossingen geven antwoord op al uw vragen.

Lees meer

Bouw

Bij (grote) bouwprojecten is het goed, tijdig en accuraat te sturen op o.a. de voortgang, uitgaven en projectrisico’s. Het is van essentieel belang om tijdig bij te kunnen sturen als bijvoorbeeld de planning en uitgaven afwijken van het plan.

Lees meer

Transport

In de transport- en logistieksector draait het om efficiency, kosten en tijd. Om op al deze vlakken optimaal te presteren, is het belangrijk om goede analyses te maken van uw bedrijfsactiviteiten.

Lees meer

Broederijen en pluimvee

Er is vrijwel geen andere sector waar informatie zo nauwkeurig wordt geregistreerd als in de pluimvee-sector. Denkt u eens aan hoeveel voeding en water uw dieren nodig hebben.

Lees meer

AGF

De AGF-sector bestaat uit verschillende afdelingen. Al deze afdelingen genereren data en informatie. Denk hierbij aan de omzet van uw verkoopafdeling, de inkoop van producten en andere financiële zaken. Ook uw productie- en kwaliteitsafdeling brengt veel data voort.

Lees meer

Advocatuur

Met een bedrijf in de advocatuur bent u bekend met het belang van cijfers. Cijfers over de omzet en de gemaakte uren van uw werknemers bijvoorbeeld. Maar hoe vertaalt u deze cijfers naar heldere analyses en vervolgens besluiten?

Lees meer

Vleesverwerkende industrie

In uw slachterij is veel data en informatie aanwezig die iets vertellen over uw bedrijf. QlikView helpt u met het omzetten van deze informatie in een heldere analyse, op basis waarvan uw gefundeerde beslissingen kunt nemen.

Lees meer

Vleesverwerking

Informatie en kennis verzamelen; dat is stap één. Nog moeilijker en bovendien tijdrovender is het om deze informatie te analyseren en vertalen naar een besluit. Dit noemen we Business Intelligence.

Lees meer

Bakkerijen

Cijfers zijn essentieel. Uw omzet, financiën, receptenbeheer, kostprijsberekening, inkoop, klachten, personeelsbeheer, kwaliteit en productie; met inzicht in deze data, kunt u uw bedrijfsresultaten flink verbeteren. Diverse (grote) bakkerijen in Nederland behoren al tot ons klantenbestand.

Lees meer