Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Update Qlik Groot
Terug naar overzicht

Updates voor Qlik Sense en Qlik NPrinting

In de maand november lanceerde Qlik weer een update van Qlik Sense en Qlik Printing. De nieuwste versie van Qlik Sense bevat veel nieuwe features. Eén van deze features is De Mekko chart, ook wel bekend als de Mondriaandiagram. Deze visualisatie is ideaal voor het combineren van verschillende categorieën in een grafiek en wordt vaak gebruikt voor marketing en financiële doeleinden. Daarnaast geeft deze update je meer controle over de stijl van de tabellen. En er zijn diverse connectoren bijgekomen, zoals Dropbox, SAP SQL en Google BigQuery Storage API Support. Het installeren van de nieuwste versie is dan ook zeker de moeite waard. 

Bent u benieuwd naar alle nieuwe en aangepaste features? Bekijk dan de onderstaande video.

De nieuwe versie nog niet geïnstalleerd?

Om u te ontzorgen bieden wij u de mogelijkheid om een jaarlijks update serviceabonnement af te sluiten voor uw Qlik omgeving. Zo bent u ervan verzekerd dat uw bedrijf altijd met de meest recente release werkt zonder dat u daar omkijken naar heeft. 

Voordelen Provelu Update Service:

  • Altijd de meest recente release
  • Twee keer per jaar de nieuwste update
  • Scherp tarief 
  • Ondersteuning bij het updaten
  • Altijd beschikking over de nieuwste functionaliteiten

Wilt u meer weten over onze Upgrade Service? Neem contact op met uw contactpersoon of via het contactformulier.