Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Header Provelu
Terug naar overzicht

Terugkijken: Qlik Cloud Data & Analytics Tour 2021

Heb jij de Qlik Cloud Data & Analytics Tour 2021 gemist? Bekijk hier de video.

Tijdens de tour verdiepten wij ons in de laatste trends op het gebied van moderne data-analyses, demonstreerden wij een reeks use cases en lieten wij zien hoe je door middel van data belangrijke nieuwe inzichten kunt creëren. Daarop volgde een pragmatische aanpak over het werken in een omgeving waar cloud voorop staat. Op deze manier lieten wij de toegevoegde waarde zien van datagedreven beslissingen. 

Daarnaast hebben wij de deelnemers tijdens deze tour kennis laten maken met Scherpenhuizen, die dit jaar een klantpresentatie gaf over hun reis richting een datagedreven organisatie. Scherpenhuizen is een echt AGF familiebedrijf.  Zij verpakken, vermarkten en vervoeren grote hoeveelheden versproducten. Tijdens hun presentatie zoomden zij in op diverse dashboards die zij gebruiken – van inkoop tot voorraad- en financieel management. Zij gebruiken Qlik o.a. als Track & Trace Module voor de controle van allerlei kwaliteitsaspecten. Stel dat er in het proces van verpakken en vervoeren iets niet goed gaat dan kunnen ze heel snel zien waar het probleem ligt, en daardoor snel schakelen! Provelu heeft hiervoor Oracle’s JD Edwards ERP gekoppeld aan Qlik. Een unieke oplossing waar we erg trots op zijn.

Wil jij meer weten over:

  • Scherpenhuizen en hun reis, in samenwerking met Provelu, naar een data gedreven organisatie
  • cloud analyses
  • het lanceren en opschalen en hoe Cloud analyses sneller opmerkelijke resultaten kunnen leveren
  • uit eerste hand previews van nieuwe Qlik-functies te ontvangen
  • de mogelijkheden van real-time data integratie, waardoor je verschillende data bronnen kunt verbinden
  • het bouwen van apps met Qlik Sense
  • het benutten van bedrijfskansen door onderbouwde beslissingen