Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Qsp Bot Banner
Terug naar overzicht

QSP Bot twee maanden gratis

IK BEN GEINTERESSEERD

Dat het crisis is voor veel ondernemers is zo langzamerhand wel duidelijk. Je moet juist nu onder andere snel inzicht hebben in de voortgang van je sales, je liquiditeit, de omzet en het ziekteverzuim.

Provelu kan je op verschillende manieren helpen om dit inzicht te verkrijgen. Natuurlijk via onze Qlik dashboards. Mocht je nog met QlikView werken, overweeg dan om over te stappen naar het veel modernere Qlik Sense. Dan kan je nog sneller nieuwe inzichten creëren in je data omdat de ontwikkeling veel sneller gaat, maar ook omdat je op je mobiele telefoon al je data kunt inzien.

Ook kunnen we ondersteunen door ervoor te zorgen dat je niet meer zelf naar je dashboards moet kijken, maar dat je automatisch meldingen gestuurd krijgt naar je smartphone. Met de QSP Bot van Provelu krijg je dagelijks updates over je omzet, liquiditeitspositie, verzuim en andere voor jou relevante KPI’s. Ook krijg je automatisch meldingen wanneer een bepaalde waarde hoger of juist lager is dan een gewenste waarde. Hierdoor hoef je niet de hele dag te staren naar je data, maar word je geïnformeerd op het moment dat het echt relevant voor jou is. Je moet immers juist nu druk zijn met je mensen, klanten en opdrachten.

Omdat we in de coronacrisis zijn, stellen we de QSP Bot tot en met 31 mei 2020 gratis beschikbaar en rekenen we alleen de installatiekosten van € 450,-. Wanneer er aanpassingen aan jouw Qlik Sense dashboards nodig zijn om de QSP Bot te implementeren, dan zullen we voor deze aanpassingen éénmalig verlaagde tarieven hanteren. Dit wordt persoonlijk met je besproken vóór de eventuele implementatie.

Installatie:

  • Geen aanvullende hardware nodig, installatie bij op bestaande Qlik Sense server.
  • Binnen een dag up en running
  • Gebruik makend van de informatie uit bestaande Qlik Sense dashboards

De QSP Bot is aansluitbaar op Qlik Sense, Telegram, MS Teams, Slack of een eigen web integratie

IK BEN GEINTERESSEERD

Wil je meer weten over hoe jij snel en overal bij je data kunt en hoe jij automatisch kunt worden geïnformeerd over jouw data met behulp van de QSP Bot? Neem dan deel aan onze GRATIS webinar op vrijdag 3 april om 15:00 uur, dinsdag 7 april om 10:00 uur.

Meld je aan bij onze QSP Bot Webinar

Tijdens deze webinar leer je onder meer:

  • Wat is de QSP Bot precies, en hoe kan dit toegevoegde waarde leveren aan jou organisatie.
  • Hoe gebruik je de QSP Bot en wat zijn de mogelijkheden.
  • Live demo van de QSP Bot, zowel het management portaal als chat channel applicaties.
  • Mogelijkheid tot het stellen van vragen.
  • Benodigde voorbereiding: Geen.

QSP Bot Webinar

Meld je nu aan, en ontdek wat de QSP Bot kan betekenen voor jou organisatie.