Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Qlik September Omslag
Terug naar overzicht

Qlik Sense Update

Begin deze maand lanceerde Qlik weer een update van Qlik Sense. Sinds de release van juni 2018 heeft Qlik veel positieve feedback ontvangen over de waarde van Insight Advisor en hoe deze de beste analyses en inzichten biedt om te verkennen. Qlik blijft zich richten op Augmented Intelligence en breidt het gebruik van Insight Advisor voor gepubliceerde Qlik Sense-apps uit. 

Daarnaast zet Qlik ook de belofte voort om 'QlikView-achtige' functies in Qlik Sense te leveren met de focus op Advanced Authoring . De release van september 2018 biedt extra geavanceerde "authorings" mogelijkheden waarmee klanten geavanceerde gegevenslay-outs kunnen bouwen en de snelheid van applicatie-ontwikkeling kunnen verbeteren door gebruiksgemak. 

In onderstaande video vindt u een uitgebreide uitleg over de september release van Qlik. 

Wilt u meer weten over de nieuwste versie of heeft u hulp nodig bij het updaten van uw Qlik software? Neem contact met ons op. We helpen en informeren u graag.