Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Provelu-start-partnership-met-Inphinity
Terug naar overzicht

Qlik Analytics Tour Online 2020

Inzichten versnellen met augmented analytics

Klaar om de bedrijfswaarde een boost te geven met data? Weet je al hoe je analytics kunt inzetten om te zien wat anderen niet zien, en op basis hiervan de juiste actie te ondernemen?  
 
Het verzamelen en analyseren van data is een steeds belangrijker onderdeel van de dagelijkse gang van zaken.
De inzichten die daarmee worden verkregen zijn zeer waardevol. Maar het verkrijgen van die inzichten wordt daarbij ook steeds complexer.
Augmented Analytics is het automatiseren van data analyse. Daarbij wordt automatisch de data opgeschoond, geanalyseerd en tevens om gezet in inzichten en acties. Dit biedt weer meer mogelijkheden om van de data te leren en derhalve te profiteren.
 
Tijdens de Qlik Analytics Tour van 24 September a.s. zal Provelu u meenemen in hoe u die inzichten sneller en wendbaarder kunt bemachtigen middels Augmented Analytics. We gaan u daarbij meenemen in de nieuwste en meest geavanceerde manier van data-analyseren en tonen daarmee de waarde die dit kan bieden voor uw organisatie bij het nemen van beslissingen.
 
Daarnaast willen wij u tijdens deze tour kennis laten maken met Pally Biscuits.
Pally Biscuits maakt jaarlijks ruim drie miljard heerlijke koekjes. Het bedrijf bestaat sinds 1868 en vanuit Nieuwegein vinden de biscuits hun weg naar meer dan 40 landen. Pally Biscuits maakt sinds 2012 een enorme groei door en het einde is nog lang niet in zicht.
Om dit te faciliteren is er de laatste jaren geïnvesteerd in moderne productielijnen en technologieën. Eén van de doelstellingen van deze investeringen is, in samenwerking met Provelu, het creëren van een datagedreven organisatie om nóg slimmer te produceren.
 
Wij hopen u graag (ook dit jaar weer) te mogen verwelkomen!

Doe mee en ontdek: 

  • De allernieuwste benaderingen en technieken waarmee je snel inzichten verkrijgt om actie te ondernemen. 
  • De kracht van Qlik, inclusief onze krachtige AI-mogelijkheden en de allernieuwste productfunctionaliteit.
  • Hoor wat Qlik-klanten zeggen die al ongekende resultaten boekten.

Je kunt je hier aanmelden, dan reserveren wij alvast een plek!