Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Qlik Analytics Tour Lp Banner V2 A
Terug naar overzicht

Qlik Analytics Tour 2019

U hebt al genoeg over AI gehoord, het wordt tijd voor wat actie! Schrijf u in voor de grootste Analytics Roadshow van dit jaar; de Qlik Analytics Tour op 6 juni 2019 in het Grand cafe de Kooi te Bunschoten.

Bent u ook op zoek naar nieuwe manieren om waardevolle informatie uit uw data te halen en gebruikt u deze data om uw organisatie te leiden? Zou u ook willen dat iedereen in uw organisatie data als instrument in zou zetten om een voordeel te realiseren ten opzichte van de concurrentie? Meld je dan vandaag nog aan voor AI in Actie; De Qlik Analytics Tour 2019

Tijdens de Qlik Analytics Tour laten wij u kennis maken met nieuwe revolutionaire manieren om het Qlik Sense platform te gebruiken om nog beter inzicht te verkrijgen en deze in te zetten om uw organisatie een concurrentievoordeel te geven. Wees één van de eersten die op de hoogte is van de krachtige AI-mogelijkheden van Qlik Sense, de Cognitive Engine en de Augmented Intelligence benadering!

Sluit je bovendien aan bij een gepassioneerde groep data- en analyse leiders die graag hun kennis met u willen delen. Na uw deelname aan de Qlik Analytics Tour 2019 vertrekt u met nieuwe inzichten en oplossingen die u en uw organisatie blij zullen verrassen!

Tijdens de Qlik Analytics Tour:

  • Laten wij u de transformatie zien van Qlik Sense en hoe u de basisfuncties en noviteiten kunt inzetten voor uw organisatie
  • Ontdekt u de kracht van Augmented Intelligence en hoe het werkt in Qlik Sense
  • Hoort u het verhaal van Qlik gebruikers die al resultaten hebben geboekt met het gebruik van Qlik Sense

Reserveer vandaag nog uw plaats

Meld je nu aan via deze link.

Datum: 6 juni 
Start:
 13.30 uur ontvangst 
Einde:
 16:45 uur netwerkborrel

Adres: De Kooi, 
Zevenhuizerstraat 1
3751 LC Bunschoten-Spakenburg