Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Terug naar overzicht

Provelu start partnership met Inphinity

Inphinity is de toonaangevende partij als het aankomt op Qlik extenties. De producten van Inphinity geven je als Qlik gebruiker de mogelijkheid om met Inphinity Forms data direct in Qlik in te voeren. Met Inphinity Flow maak je op eenvoudige wijze processen grafisch beter inzichtelijk en tenslotte zorgt Inphinity Mole voor bruikbaarheid van ongestructureerde data. Samen vormen deze extenties de Inphinity Performance Suite.

2021-Provelu-Inphinity-Qlik

Provelu begeleidt organisaties om beslissingen te kunnen nemen op basis van data. Dat doen we sinds 2005 waarbij we voor iedere klant de oplossing ontwerpen die bij de organisatiestructuur en -cultuur past. Dat alles met de Twentse nuchterheid. Wij zijn trots op het uitbreiden van de productportfolio met de producten van Inphinity zodat we je nog beter kunnen helpen je organisatie datagedreven te maken. Heb je behoefte aan meer informatie of een gratis demo, neem dan contact met ons op via: 

Telefoon : +31(0)852020002

Email: sales@provelu.nl