Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Header Provelu
Terug naar overzicht

Provelu samenwerking AWL Techniek

AWL-Techniek opereert wereldwijd als specialist in het ontwikkelen van machines met hightech verbindingsoplossingen. Met vijf vestigingen op drie continenten werken zij dagelijks aan een hoge productiviteit van het productieproces van haar klanten. AWL doet dit door het ontwikkelen van slimme en betrouwbare oplossingen op het gebied van geavanceerde automatisering, robotica en verbindingstechnologieën. Klanten kunnen vertrouwen op een wereldwijde standaard, kwaliteit en service.

AWL vertrouwt op de Business Intelligence oplossingen van Provelu. AWL heeft gekozen voor een Qlik oplossing. Met meerdere vestigingen wereldwijd was het een uitdaging om data samen te laten komen voor de juiste inzichten. Een Single Point Of Truth is gerealiseerd zodat niet alleen de gewenste inzichten op vestigingsniveau zichtbaar is gemaakt maar men heeft nu ook stuurinformatie over de gehele groep. 

De functionele gebieden voor verkoop en projecten zijn in de eerste fase gerealiseerd waardoor het juiste stuurmechanisme voorhanden is voor o.a. aankomende zakenmogelijkheden, projecten en dus ook acties op het gebied van planning. Het grote voordeel is dat de juiste informatie nu op elk moment bij de juiste persoon aanwezig is. 

Fase twee is gedefinieerd voor het functionele gebied productiviteit waardoor naast de juiste inzichten ook de benodigde acties voor sturing kunnen worden uitgezet. Immers sturing op uitzondering en weten waar de actie gepland moet worden, is cruciaal voor een juiste bedrijfsvoering. Om goed te kunnen sturen is een van de speerpunten de datakwaliteit. Sinds de introductie van Qlik is het proces voor het bewaken en opschonen van data erg belangrijk. Immers moet men altijd kunnen vertrouwen op de juistheid van stuurinformatie.

AWL en Provelu hebben een partnership op het gebied Business Intelligence waarbij beide partijen elkaar op de juiste manier aanvullen. Door de korte lijnen en de aanwezige expertise binnen beide partijen wordt er adequaat en doeltreffend gewerkt om te komen van idee naar een juiste scope zodat de beste Business Intelligence oplossingen kunnen worden gerealiseerd.

AWL-Techniek

Peter Sikkema (Controller)