Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Pally Biscuits Header
Terug naar overzicht

Customer case: Pally Biscuits

Pally Biscuits maakt jaarlijks ruim drie miljard heerlijke koekjes. Het bedrijf bestaat sinds 1868 en vanuit Nieuwegein vinden de biscuits hun weg naar meer dan 40 landen. Pally Biscuits maakt sinds 2012 een enorme groei door en het einde is nog lang niet in zicht. Om dit te faciliteren is er de laatste jaren geïnvesteerd in moderne productielijnen en technologieën. Eén van de doelstellingen van deze investeringen is het creëren van een datagedreven organisatie om nóg slimmer te produceren.

Klik op de download button hieronder om de customer case te downloaden en meer te lezen over de keuzes van Pally Biscuits en de samenwerking met Provelu.

Pallybiscuits Logo Website

Qlik Analytics Tour

Je kunt je hier aanmelden voor de Qlik Analytics Tour Online 2020, hier zullen wij uitgebreid de customer case van Pally Biscuits bespreken!

  • Naar de aanmeld pagina