Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
20181015 Drt Virtual Forum Lp Banner
Terug naar overzicht

Ontdek de 3e generatie van BI: Data Revolution Virtual Forum 2018

U heeft de data, maar verkrijgt u hieruit de informatie die u nodig heeft om succesvol te zijn? De kans is groot van niet en het is tijd om dat te veranderen.

Doe op woensdag 5 december samen met Provelu en Qlik mee aan het Data Revolution Virtual Forum. 

Het Data Revolution Virtual Forum is uw kans om meer te leren over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van analyse. Onze virtuele forums bevatten geplande presentaties van keynote sprekers, interactieve sessies met experts en nuttige productdemonstraties. Het is uw kans om te ontdekken hoe analytics uw bedrijf kan transformeren. Het is gratis en u kunt overal en vanaf elk apparaat via de browser deelnemen.

Schrijf je dus vandaag nog in en luister naar experts als Donald Farmer (TreeHive), Martha Bennett (Forrester) en naar een fascinerende case van verzekerings gigant Lloyd’s of London. Ontdek de producten en ervaar de oplossingen die uw digitale transformatie versnellen door middel van analyses.

Schrijf je nu in via deze link

Wat komt er aan bod:

  • Onderzoek de rol van analyses in het tijdperk van AI. 
  • Bekijk hoe u datalearning in uw onderneming kunt stimuleren.
  • Krijg meer informatie over BI van de derde generatie, de unieke benadering van Qlik - en wat het voor uw onderneming kan betekenen.
  • Ontdek de producten en oplossingen die u helpen uw digitale transformatie te versnellen.

Wanneer?

Woensdag 5 december 2018 van 10.00 tot 13.00 uur.
Schrijf je nu in via deze link

Be a part of the revolution - and start leading with data!

108549 D4 Qle Drt Social Posts Post3 Digital Trans Tw 800X418