Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Upgrade Header
Terug naar overzicht

Nieuw licentiemodel voor Qlik Sense

Qlik Sense is vanaf dit jaar voor nieuwe klanten alleen verkrijgbaar in de vorm van een abonnement. Qlik Sense licenties op basis van een abonnement kenmerken zich door meer flexibiliteit. Een abonnement wordt afgesloten op jaarbasis waarbij gedurende de looptijd flexibel kan worden opgeschaald in het aantal gebruikers. Bij een nieuwe jaarlijkse periode kan zowel opgeschaald als ook afgeschaald worden in het aantal gebruikers, afhankelijk van de behoefte. Tijdens de duur van een abonnement heeft men recht op alle updates en nieuwe versies van de software. Door de introductie van deze licentievorm ontstaat er voor bedrijven een meer gelijkmatige investering in software.

Licenties op basis van abonnementen past in de huidige trend van de op SaaS gebaseerde oplossingen. 
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of mocht u meer informatie willen over Qlik Sense neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Of heeft u interesse in een demonstratie van de Qlik Sense-software?