Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Header Provelu
Terug naar overzicht

Sinds 1 Maart hebben wij een nieuwe collega in ons Microsoft Team: Tim de Fouw.

Tim heeft in zijn werk altijd geloofd in beslissingsondersteuning aan de hand van data. Met zijn jaren ervaring in het grensgebied van techniek en bedrijfskunde is hij dus een goede gesprekspartner van verschillende stakeholders in een organisatie.

Hij heeft naast zijn ervaring met data engineering ook veel ervaring opgedaan in Operations Management en (digital) Marketing. Daarbij werkt hij voornamelijk met de Microsoft Stack (SQL Server, Azure, Power BI).

In zijn vrije tijd gaat Tim graag hardlopen, reizen of houdt hij zich bezig met alles wat maar met koffie te maken heeft. Tim woont in Deventer samen met zijn vriendin.

“Waarom ik graag bij Provelu werk? Ik werk graag samen met collega’s die ambitieus zijn en deze ambities kunnen vertalen naar resultaten. Daarbij heeft het bedrijf een heldere visie en projecten die verschil maken op iedereen om ons heen; van de zorgsector tot aan de voedingsindustrie. Bij Provelu voel ik me als een vis in het water.” aldus Tim

Welkom en onwijs veel werkplezier Tim!

Samen met collega’s staan wij voor het ontzorgen van onze klanten waarbij Business Intelligence centraal staat. Waarmee kunnen wij jou helpen?

Tim Louw Provelu Bi Overijssel