Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Header Provelu
Terug naar overzicht

Het antwoord: een Modern Data Estate

Heb je een traditioneel data warehouse (DW) en vraag je jezelf af hoe je die functionaliteit strategisch kan uitbreiden en de prestaties kan verbeteren?

Een Modern Data Estate kan het antwoord zijn....

Maar wat is een Modern Data Estate? Voor ons geldt de volgende definitie: "Een Data Estate is gewoon de infrastructuur om bedrijven te helpen systematisch al hun bedrijfsgegevens te beheren. Een Data Estate kan on-premise worden ontwikkeld, in de cloud of een combinatie van beide (hybride). Vanaf hier kunnen organisaties hun analysegegevens, bedrijfsapplicaties, sociale data, klantrelatiesystemen, functionele bedrijfs- en afdelingsgegevens, internet of things (IoT) en meer opslaan, beheren en benutten."

Lees voor meer toelichting: Checklist for building a Modern Data Estate, het nieuwe eBook van TimeXtender waarin de 8 te nemen stappen worden besproken die worden genomen bij het uitbreiden en upgraden van je data warehouse naar een Modern Data Estate.

Click hier om het eBook nu te downloaden.

Heb je behoefte aan meer informatie of een gratis demo, neem dan contact met ons op via: 

Telefoon : +31(0)852020002

Email: sales@provelu.nl


Get in touch

Wil je meer weten over de oplossingen die wij kunnen bieden voor jouw marktsector? Neem contact met ons op.