Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Header Console
Terug naar overzicht

De Provelu Academy breidt het programma uit met online workshops

Hoe stuur jij je organisatie op afstand en houd je je actuele cijfers bij? Provelu biedt jou en je team de informatie die je nodig hebt om je eigen dashboards te bouwen zodat je snel kunt reageren op de ontwikkelingen in je eigen organisatie. En omdat flexibiliteit juist in deze tijden van belang is, geven wij de workshops ook op afstand.

Onze online workshops worden live gegeven in een online omgeving door een gespecialiseerde trainer die je meeneemt d.m.v. praktische uitleg, demonstraties en hands-on opdrachten. Vanzelfsprekend kan je je vragen direct stellen en is er interactie mogelijk met je medecursisten. Kortom, de ideale manier om nu vanuit welke locatie dan ook de kennis binnen jouw organisatie te vergroten en/of te verbreden.

Omdat het bijzondere tijden zijn bieden wij deze workshops aan voor € 199,- excl. BTW per persoon per dag (normaal € 450,- p.p. per dag excl. BTW) bij gebruik van de kortingscode ‘CoronaActie’. (deze kortingsactie loopt tot 1 juni 2020

Mocht je meer dan 5 deelnemers hebben uit één organisatie, dan kunnen we deze workshops ook als “in company” exclusief voor jouw organisatie aanbieden.

De eerst volgende workshops waarvoor je je kunt inschrijven vinden plaats op:

Uiteraard kunnen wij ook op een ander moment een workshop met jou inplannen wanneer je meerdere deelnemers uit één organisatie hebt.

Wil je meer weten of je opgeven?
Neem contact met ons op via academy@provelu.nl of klik op deze link.