Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Header Bde 1920X301
Terug naar overzicht

Big Data Expo

“Big data heeft de toekomst. Het geeft namelijk inzichten in het verleden en heden, maar juist ook voor de toekomst. Het is de basis waardoor jij als persoon en als organisatie de juiste strategische beslissingen kunt nemen én actief bezig kunt zijn met slimme oplossingen en rendementsverbeteringen.”

Op 18 en 19 september staan wij op de de Big Data Expo in de Jaarbeurs, Utrecht. Big Data Expo is een platform waar mensen en kennis samenkomen, verbonden door het thema big data. Maar wat houdt dat dan in, big data? Wanneer er gegevens verzameld worden in databases kunnen we deze analyseren en hieruit inzichten halen om zo te kunnen groeien, als werknemer maar zeker ook als bedrijf. We ‘weten’ door deze data immers wat werkt en waar onze aandacht naar uit moet gaan wanneer het gaat over bedrijfsvoering. Maar de hoeveelheid data groeit enorm snel, verandert continu en is vaak onsamenhangend en daarmee ongestructureerd. Hierdoor is er veel kennis en kunde nodig om deze grote hoeveelheid beschikbare data goed te begrijpen (binnen de juiste context). Kortom, big data vraagt om specialisten. De vraag is immers niet óf bedrijven inzichten uit big data zouden moeten halen, maar hóé ze het moeten aanpakken.

De Big Data Expo is hét big data event van het jaar. Maar dat is niet de enige reden waarom je dit event niet mag missen: 

1. Ontdek Benelux’ grootste aanbod aan big data-oplossingen
2. Helemaal up-to-date in één of twee dagen
3. Ga in gesprek, krijg advies en wissel ervaringen uit 

WIL JE DE BIG DATA EXPO NIET MISSEN?

Bezoek dan gratis Big Data Expo in de Jaarbeurs Utrecht, op 18 & 19 september 2019.