Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Provelu-start-partnership-met-Inphinity
Terug naar overzicht

Terugkijken: Qlik Analytics Tour Online 2020

Heb jij de Qlik Analytics Tour Online 2020 gemist?

Het verzamelen en analyseren van data is een steeds belangrijker onderdeel van de dagelijkse gang van zaken. De inzichten die daarmee worden verkregen zijn zeer waardevol. Maar het verkrijgen van die inzichten wordt daarbij ook steeds complexer. 

Augmented Analytics is het automatiseren van data analyse. Daarbij wordt automatisch de data opgeschoond, geanalyseerd en tevens om gezet in inzichten en acties. Dit biedt weer meer mogelijkheden om van de data te leren en derhalve te profiteren.   

Tijdens de Qlik Analytics Tour van 24 September hebben wij onze gasten meegenomen in hoe men die inzichten sneller en wendbaarder kunt bemachtigen middels Augmented Analytics. Ook kwamen daarbij de nieuwste en meest geavanceerde manier van data-analyseren aan bod en toonden wij daarmee de waarde die dit kan bieden voor je organisatie bij het nemen van beslissingen.   

Daarnaast willen wij onze gasten kennis laten maken met Pally Biscuits. Pally Biscuits maakt jaarlijks ruim drie miljard heerlijke koekjes. Het bedrijf bestaat sinds 1868 en vanuit Nieuwegein vinden de biscuits hun weg naar meer dan 40 landen. Pally Biscuits maakt sinds 2012 een enorme groei door en het einde is nog lang niet in zicht. Om dit te faciliteren is er de laatste jaren geïnvesteerd in moderne productielijnen en technologieën. Eén van de doelstellingen van deze investeringen is, in samenwerking met Provelu, het creëren van een datagedreven organisatie om nóg slimmer te produceren.   

Kijk terug en ontdek: 

  • De allernieuwste benaderingen en technieken waarmee je snel inzichten verkrijgt om actie te ondernemen. 
  • De kracht van Qlik, inclusief onze krachtige AI-mogelijkheden en de allernieuwste productfunctionaliteit.
  • Hoor wat Qlik-klant Pally Biscuits zegt die ongekende resultaten boekt.

Bekijk hier de Qlik Analytics Tour Online 2020 terug: