Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Nieuws

Bekijk hieronder ons laatste nieuws. Blijf daarnaast altijd als eerste up-to-date door je in te schrijven op onze nieuwsbrief.

Blog: 6 tips waarmee je je bedrijf slimmer aanstuurt op basis van data

27 mrt. 2019

Je kan beter sturen zonder informatie, dan met de verkeerde informatie, stelt Rolf Grouve. Hij geeft je 6 tips waarmee je zorgt voor goede en consistente data.

Lees meer

Provelu Academy 2019

30 jan. 2019

Provelu Academy gaat weer van start en we hebben een aantal aantrekkelijke workshops samengesteld die wij in 2019 gaan geven. Geef u vandaag nog op voor één of meerdere workshops in maart.

Lees meer

Blog: 8 tips waarmee een IT-project onderdeel wordt van je héle bedrijf

23 jan. 2019

Een it-project dat niet door je hele bedrijf wordt omarmd is gedoemd te mislukken, waarschuwt Sprout-expert Rolf Grouve.

Lees meer

Nieuw licentiemodel voor Qlik Sense

23 jan. 2019

Om beter tegemoet te komen aan de behoeften van klanten is Qlik Sense vanaf dit jaar voor nieuwe klanten alleen nog maar verkrijgbaar in een op abonnementen gebaseerd licentiemodel.

Lees meer

Blog: De invulling van de functie van de chief information officer

15 jan. 2019

Organisaties bevinden zich in het digitale tijdperk in een voortdurende staat van ontwikkeling. Met die continue evolutie doen ook uiteenlopende functietitels hun intrede.

Lees meer

10 tips om nieuwe software te laten slagen in je bedrijf

13 dec. 2018

Om te zorgen dat nieuwe software goed landt binnen je bedrijf moet je het selectieproces goed organiseren. Rolf geeft 10 tips om nieuwe software te laten slagen in je bedrijf.

Lees meer

Data Revolution Virtual Forum 2018

27 nov. 2018

U heeft de data. Maar verkrijgt u hieruit de informatie die u nodig heeft om succesvol te zijn? De kans is groot van niet en het is tijd om dat te veranderen. Doe op woensdag 5 december samen met Provelu en Qlik mee aan het Data Revolution Virtual Forum.

Lees meer

Provelu en TimeXtender geven workshop Discovery Hub®

02 nov. 2018

Donderdag 1 november heeft Provelu, in samenwerking met TimeXtender, een mooie en leerzame workshop mogen verzorgen over het Discovery Hub® Platform.

Lees meer

Qlik Sense Workshop dagen

18 okt. 2018

Van 19 t/m 22 november organiseren wij een Qlik Sense workshop week. Tijdens deze workshops leert u snel en effectief nieuwe tabbladen bouwen in bestaande dashboards en krijgt u de grondbeginselen van het developen van een datamodel.

Lees meer

Relaxen als het goed gaat? Het kan het einde van je bedrijf inluiden

11 okt. 2018

De economie bloeit, oftewel: hoog tijd om eens rustig achteruit te leunen? Niet doen, waarschuwt Rolf Grouve.

Lees meer

Gratis Workshop TimeXtender

27 sep. 2018

Donderdag 1 november organiseren wij in samenwerking met TimeXtender een workshop de Discovery hub.

Lees meer

Qlik Sense Update

13 sep. 2018

Er is weer een update van Qlik Sense beschikbaar. Sinds de release van juni 2018 heeft Qlik veel positieve feedback ontvangen over de waarde van Insight Advisor en hoe deze de beste analyses en inzichten biedt om te verkennen.

Lees meer