Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Nieuws

Bekijk hieronder ons laatste nieuws. Blijf daarnaast altijd als eerste up-to-date door je in te schrijven op onze nieuwsbrief.

​TimeXtender Partner

20 jun. 2018

Met trots mogen we mededelen dat Provelu sinds kort partner is geworden van TimeXtender.

Lees meer

Een langetermijnvisie om de regie te houden

14 jun. 2018

De economie draait op volle toeren en de (technologische) ontwikkelingen volgen elkaar in een hoog tempo op.

Lees meer

Vacature - Qlik Specialist

01 mei 2018

Wil je werken voor de eerste Qlik-partner in de Benelux waarbij je ruimte krijgt om je kennis en vaardigheden sterk te ontwikkelen? Wij zijn op zoek naar een vakkundige Qlik Specialist met enige consultant ervaring.

Lees meer

Qlik Sense Tour

01 mei 2018

Hoe komt u snel tot overtuigende inzichten die nodig zijn om slimme zakelijke beslissingen te nemen? Ontdek hoe u kunt beginnen om datagestuurde beslissingen te nemen. Geef u vandaag nog op voor de Qlik Sense Tour 2018.

Lees meer

Seminar: Anticiperen op de toekomst

11 apr. 2018

Ben je benieuwd naar het boek van Rolf en wil jij weten hoe je moet anticiperen op de toekomst? Meld je aan voor ons seminar!

Lees meer

Ondernemerskracht, het boek van Rolf Grouve.

11 apr. 2018

De wereld verandert snel en dat biedt natuurlijk bedreigingen, maar bovenal heel veel kansen. Maar dan moet je wel weten wat je er als ondernemer, ZZP'er, manager of adviseur aan hebt.

Lees meer

Qlik Webinar

21 mrt. 2018

Meld je aan voor de Qlik Webinar en ontdek hoe Qlik de ROI van uw Big Data-investering kan verhogen.

Lees meer

Iphone app voor Qlik Sense

20 mrt. 2018

Qlik Sense heeft in februari een aantal belangrijke updates doorgevoerd. Hierdoor heeft u nu ook toegang tot al uw Qlik Sense dashboards via een app op de iPhone.

Lees meer

Gouden prestatie!

08 mrt. 2018

Provelu/Cobalt BI is trotse hoofdsponsor van Kimberley Bos, de eerste skeletonster die namens Nederland naar de Olympische spelen ging. In PyeongChang behaalde ze de achtste plaats.

Lees meer

Nieuwe prijslijst Qlik

29 jan. 2018

Vanaf 15 februari aanstaande gaat er een nieuwe prijslijst gelden bij Qlik. De prijs van een aantal Qlik-licenties zullen worden verhoogd.

Lees meer

Onderhoud en ondersteuning QlikView 11 vervalt

29 jan. 2018

Vanaf maart zal Qlik het onderhoud niet meer ondersteunen voor QlikView 11. Wij adviseren u daarom om up te graden naar QlikView 12.

Lees meer

Kimberley Bos gaat naar de Olympische Spelen

23 jan. 2018

Provelu is trotse hoofdsponsor van Kimberley Bos. Kimberley is de eerste skeletonster die namens Nederland naar de Olympische spelen gaat.

Lees meer