Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Nieuws

Bekijk hieronder ons laatste nieuws. Blijf daarnaast altijd als eerste up-to-date door je in te schrijven op onze nieuwsbrief.

Blog: Inconsequente data kosten geld, zo houd je overzicht

08 nov. 2019

Als onderneming werk je met veel verschillende rapportages. Maar hoe zorg je ervoor dat je goede rapportages krijgt? Rolf Grouve geeft je 5 tips.

Lees meer

Big Data Expo 2019

15 sep. 2019

Op 18 en 19 september staan wij op de de Big Data Expo in de Jaarbeurs, Utrecht. Kom jij langs?

Lees meer

Gratis Workshop TimeXtender

13 sep. 2019

Dinsdag 8 oktober organiseren wij, in samenwerking met TimeXtender, een workshop over Discovery Hub®.

Lees meer

Qlik Health Check: Uw Business Intelligence omgeving is onze zorg

17 jul. 2019

Provelu heeft voor haar klanten de Qlik Health Check ontwikkeld waarbij in slechts 1 dag een optimalisatieslag gemaakt kan worden.

Lees meer

Qlik Sense Desktop: Maak een vliegende start met visualisaties

16 jul. 2019

Provelu en Qlik willen u helpen uw ervaring met visual analytics vandaag nog een vliegende start te geven. Beleef dataverkenning en visualisatie van de nieuwste generatie BI met Qlik Sense Desktop.

Lees meer

Uitnodiging Ontbijtsessie 14 en 21 mei

01 mei 2019

Op dinsdag 14 mei en dinsdag 21 mei organiseert Provelu een gezellige en informatieve ontbijtsessie voor haar relaties. Graag nodigen wij je uit om een van onze ontbijtsessies bij te wonen.

Lees meer

Qlik Analytics Tour 2019

29 apr. 2019

U hebt al genoeg over AI gehoord, het wordt tijd voor wat actie! Schrijf u in voor de grootste Analytics Roadshow van dit jaar; de Qlik Analytics Tour op 6 juni 2019 in het Grand cafe de Kooi te Bunschoten.

Lees meer

Blog: 6 tips waarmee je je bedrijf slimmer aanstuurt op basis van data

27 mrt. 2019

Je kan beter sturen zonder informatie, dan met de verkeerde informatie, stelt Rolf Grouve. Hij geeft je 6 tips waarmee je zorgt voor goede en consistente data.

Lees meer

Provelu Academy 2019

30 jan. 2019

Provelu Academy gaat weer van start en we hebben een aantal aantrekkelijke workshops samengesteld die wij in 2019 gaan geven. Geef u vandaag nog op voor één of meerdere workshops in maart.

Lees meer

Blog: 8 tips waarmee een IT-project onderdeel wordt van je héle bedrijf

23 jan. 2019

Een it-project dat niet door je hele bedrijf wordt omarmd is gedoemd te mislukken, waarschuwt Sprout-expert Rolf Grouve.

Lees meer

Nieuw licentiemodel voor Qlik Sense

23 jan. 2019

Om beter tegemoet te komen aan de behoeften van klanten is Qlik Sense vanaf dit jaar voor nieuwe klanten alleen nog maar verkrijgbaar in een op abonnementen gebaseerd licentiemodel.

Lees meer

Blog: De invulling van de functie van de chief information officer

15 jan. 2019

Organisaties bevinden zich in het digitale tijdperk in een voortdurende staat van ontwikkeling. Met die continue evolutie doen ook uiteenlopende functietitels hun intrede.

Lees meer